Terrasplanten

Een prachtig aanbod in terrasplanten

Kwekerij Maasluiden heet u welkom! Kent u de prachtige terrasplanten Calandiva en Kalanchoe? De kleuren zijn rijk en divers, zodat er voor ieder wat wils is. Gerard Schoenmaker begon ruim veertig jaar geleden met zijn teelt. Daar ontstond onder andere de Calandiva. Karel en Hugo, de zoons van Gerard zijn vandaag de dag nog steeds bezig met het telen van deze veelgevraagde kamer- en tuinplant. In alle kleuren en potmaten zijn de terrasplanten verkrijgbaar. De kwekerij levert als een van de weinige kwekers enkelbloemige kalanchoe’s.

Terrasplanten  Terrasplanten

Effectief logistiek systeem

Omdat er al jarenlange ervaring is op het gebied van teelt en levering, is het mogelijk om binnen een uur de planten in de bus te hebben staan, klaar voor bezorging. We werken ontzettend snel en kunnen daarmee service en superkwaliteit leveren. De nieuwste technieken in de kwekerij zorgen ervoor dat de terrasplanten dagelijks nog verbeterd worden. Een bestelling van tienduizenden planten is voor ons geen enkel probleem. Dit neemt niet weg dat kleine bestellingen ook altijd welkom zijn.

Marketingadvies

Bij ons kunt u ook terecht voor marketingadvies. Wilt u uw terrasplanten op een goede manier profileren, helpen wij u graag met het concept en met de uitvoering. Omdat wij tot in alle details alles weten van onze planten, kunnen we u specifiek kenbaar maken wat deze planten zo bijzonder maakt. Naast het bestaande assortiment testen wij op dit moment nog enkele nieuwe rassen op kleinschalig niveau. Zo breiden we onze bloeiende kamerplanten steeds meer uit. Mocht u interesse hebben of wilt u meteen een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op. We staan u zeer graag ter woord.


MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...