Kleurrijke planten

Verrijk uw leven met bijzondere kleurrijke planten

Kent u de Calandiva? Of de Kalanchoe? Deze prachtige kleurrijke planten zijn een genot voor het oog en zeer makkelijk in onderhoud. In onze kwekerij spitsen we ons helemaal toe op de teelt van deze planten. Dit doen we dagelijks met veel plezier. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar de huidige teelt en wilt u uw planten direct bestellen? Dan bent u meer dan welkom bij ons!

Kleurrijke planten  Kleurrijke planten

Snel logistiek systeem

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om de kleurrijke planten tot leven te doen komen. Ze zijn door de juiste natuurlijke middelen sterk en stevig en daarmee ontzettend lang houdbaar. Omdat we een effectief logistiek systeem hebben, kan binnen een uur de eerste lading al  in de vrachtwagen zitten. De levertijd is erg snel! Daarmee laten we zien dat we voldoen aan onze waardes: Snelheid, Service en Superkwaliteit. Mocht u een bestelling willen van meer dan duizend planten, dan is dit absoluut mogelijk. Voor grotere en kleinere bestellingen kunt u bij ons terecht.

Kleurrijke planten voldoen aan keurmerk

Wij hebben een MPS keurmerk. Dit heeft als doel de milieubelasting van de deelnemende bedrijven tot een minimum te beperken. Zo wordt het voor detaillisten en handelaren mogelijk om MPS-producten gericht te herkennen. Wij kunnen hiermee een hoge betrouwbaarheid bieden op het gebied van de diverse kleurrijke planten. Naast dat we de terrasplanten telen en leveren, denken we ook graag met u mee over conceptuele inzetbaarheid. Heeft u bijvoorbeeld een supermarkt en wilt u de planten op een goede manier aanbieden? Dan kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...