Kalanchoe blossfeldiana

De kalanchoe blossfeldiana in optima forma

De kalanchoe blossfeldiana is een enkelbloemige plant. Kwekerij Maasluiden teelt deze potplanten op ambachtelijke wijze. Door de kleinschaligheid van het bedrijf en de passie die daarmee gepaard gaat, kan elke teelt specifiek geperfectioneerd worden. Met meer dan dertig jaar ervaring weten wij precies hoe de bodem verrijkt kan worden met natuurlijke schimmels en bacteriën. Door deze werkwijze krijgt u de sterkste kalanchoe blossfeldiana met de helderste kleuren en een lange levensduur. Bent u geïnteresseerd in deze prachtige plant? Maak dan kennis met onze kwekerij!

 

Kalanchoe blossfeldiana  Kalanchoe blossfeldiana

Het bedrijf en de drie S’en

De kwekerij heeft in al die jaren een succesformule gecreëerd, gebaseerd op de drie S’en. Snelheid, Service en Superkwaliteit. Kwekerij Maasluiden is hypermodern en voorzien van de beste materialen. We zijn in 2006 geopend en hebben een oppervlakte van bijna 6 hectare. We kweken dagelijks grote aantallen kalanchoe en calandiva. Zo is een order van enkele tienduizenden planten voor ons nooit een probleem. We hebben een geautomatiseerd logistiek systeem, waardoor een order binnen een uur in de vrachtwagen kan staan. We gaan daarmee echt voor kwalitatieve snelheid. Kleinere bestellingen zijn uiteraard ook altijd mogelijk. Naast dat onze producten lang houdbaar zijn en sterk blijven, voldoen we sinds 1995 aan het Milieu Programma Sierteelt. De betrouwbaarheid in kwaliteit van de producten is daarmee ontzettend hoog.

Gerard Schoenmaker en het begin van de kalanchoe blossfeldiana

Veertig jaar geleden ging de eerste teelt van start, onder leiding van Gerard Schoenmaker. Hij ontwikkelde een bijzondere teelt en noemde het de Calandiva. Zo ontstond het later onder andere het succes van de kalanchoe blossfeldiana. Deze kleurrijke planten zijn veelgevraagd en in vele kleuren en potmaten verkrijgbaar. Wilt u ze bestellen? Neem dan contact met ons op! We staan u graag ter woord.


MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...