Ons Bedrijf

 

Maak kennis met onze drie S’en welke slaan op onze Calandiva® en kalanchoe en staan voor Snelheid, Service en Superkwaliteit. In onze ultramoderne kwekerij, die in 2006 is geopend en bijna 6 hectare groot is, kweken we grote aantallen Calandiva® en kalanchoe in potmaat 10,5.

Orders voor enkele tienduizenden planten is voor ons geen probleem. Door ons geautomatiseerde logistieke systeem staat een order binnen een uur in de vrachtwagen. Supersnel dus.  Uiteraard kunt u ook kleinere bestellingen doen.

Onze producten zijn van een Superkwaliteit: Naast het feit dat onze producten sterk houdbaar zijn, voldoen we al sinds 1995 aan MPS A (Milieu Programma Sierteelt). Ook is het bedrijf vanaf de eerste dag al zelfkeurder. Dit geeft de bevestiging van betrouwbaarheid in kwaliteit van onze producten en manier van zaken doen goed aan.

 

Het keurmerk heeft als doel de milieubelasting van de deelnemende bedrijven tot een minimum te beperken. Het MPS-vignet maakt het voor handelaren en detaillisten mogelijk om MPS-producten te herkennen. Handelaren en detaillisten kunnen zo gericht inkopen. Wilt u meer weten over de eisen die gesteld worden aan de deelnemende bedrijven? Ga dan naar de website van stichting MPS.

Weinig kwekers gaan zo ver in het bieden van Service. Want niet alleen leveren we toegevoegde waarde die u wenst; doordat wij over een eigen marketing afdeling beschikken zijn wij ook de partner voor het bedenken en uitvoeren van concepten voor bijvoorbeeld supermarkten.  

Toen Gerard Schoenmaker ruim veertig jaar geleden in Schipluiden van start ging met de teelt van snijbloemen, bestond het product Calandiva® nog niet. Nu leggen wij, zijn zoons Karel en Hugo, zich geheel toe op de teelt van deze bijzondere Kalanchoë. Calandiva is een veelgevraagde kamer- en tuinplant, die in vele kleuren, potmaten en in een aantrekkelijke productverpakking verkrijgbaar is.
 

MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...