Easy care planten

Ontdek de wonderlijke natuur van onze easy care planten

Welkom bij kwekerij Maasluiden! Onze vader begon veertig jaar geleden met het telen van snijbloemen. Daar ontstond de bijzondere plant Calandiva uit. Vol trots werken we nog steeds elke dag om deze easy care planten tot bloei te laten komen. De kleuren zijn prachtig en divers, waardoor het elke dag weer een plezier is om naar ze te kijken. Met een terrein van maar liefst zes hectare kunnen we grote en kleine bestellingen aan. We kijken heel gericht naar de order en leveren precies op maat. Tienduizenden easy care planten bestellen is bij ons geen enkel probleem.

Easy care planten  Easy care planten

Heeft u al van onze snelle service gehoord?

De naam easy care planten zegt het al meteen: er is weinig onderhoud nodig. Omdat onze planten kwalitatief zo sterk zijn, hebben ze een lange houdbaarheidsdatum en is het rendabel om ze in huis of in uw bedrijf te halen. Mocht u een bestelling plaatsen dan kunnen we direct aan de slag. We proberen binnen een uur uw bestelling al in de vrachtwagen te plaatsen, waardoor de snelle levering bij uitstek een kwaliteit binnen de kwekerij is geworden.

Easy care planten in bedrijven

Mocht u zelf de easy care planten zoals de kalanchoe blossfeldiana, willen inzetten voor de verkoop, dan helpen wij u graag met de marketing. Naast levering en teelt zijn we namelijk ook zeer specifiek gericht op marketing. We weten wat we telen en kennen de details over deze bijzondere easy care planten goed. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen en advies. We staan u graag ter woord.


MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...