Bloeiende kamerplanten

Ontdek de schoonheid van unieke bloeiende kamerplanten

Wij van kwekerij Maasluiden zijn al tientallen jaren bezig met het telen van unieke bloeiende kamerplanten. Dit doen wij dagelijks met veel plezier. Naast een uniek soort te hebben gecreëerd, houden we ons ook bezig met conceptuele inzetbaarheid van de planten. Zo kunt u altijd bij ons terecht, voor bestellingen of advies. Wij zorgen goed voor onze planten. Dit is af te zien aan de kwaliteit. De lange houdbaarheid en de stevigheid van de kleurrijke bloeiende kamerplanten geeft weer dat we een hart voor de zaak hebben. Dit kan ook niet anders, na veertig jaar ervaring.

Bloeiende kamerplanten  Bloeiende kamerplanten

Een familiebedrijf met kernwaarden

We hebben een aantal kernwaarden binnen de kwekerij. We noemen ze de drie S’en. Snelheid, Service en Superkwaliteit. Door een slim logistiek systeem, waar we veel kracht achter hebben zitten, kan een levering van tienduizenden bloeiende kamerplanten zo snel mogelijk geleverd worden. Na een uur kan de vrachtwagen al onderweg zijn. We stemmen alles keurig met de klant af. Mocht u dus een specifieke order hebben, dit kan ook een kleine bestelling zijn, dan is dit altijd mogelijk.

Voorbeelden van de bloeiende kamerplanten

We hebben de Calandiva en de Kalanchoe voor u klaar staan. Deze planten hebben talloze verschillende kleuren, zo kunt u gerust een kleur uitzoeken die u wilt. We zijn beschikbaar voor grootschalige bedrijven, zoals supermarkten, en denken graag mee in de uitvoering. De zogezegde easy care planten zijn een genot voor het oog en een plezier om te onderhouden. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op! We zijn altijd bereid u ter woord te staan.


MPS GAP
MPS-GAP gecertificeerd Sinds kort is Maasluiden ook MPS-GAP gecertificeerd
Productfolders online
Voor een compleet overzicht van ons assortiment enkelbloemige kalanchoës hebben wij...